CPL ajtó

A CPL (Continuously Pressed Laminates) technológiával készült ajtók felülete egy nyomtatott mintázat, erős faforgácslap lemezre ragasztva. Komoly különbség a Dekor lemezhez képest az a plusz fedőréteg, amitől a CPL felület ellenállóvá, kopásállóvá, kis mértékben karcmentessé, könnyen kezelhetővé válik. Az ajtólap belseje egy méhkas szerűen rácsozott papírácsból készül, ami egyben csökkenti az ajtólap súlyát és növeli a szerkezeti szilárdságát is.

A tokot ugyanezekből az anyagokból gyártjuk hozzá és kérés szerint azonos vagy eltérő mintával fedjük. A tokra körben szilikongumi tömítés kerül, ami csökkenti vagy a küszöbbel együtt megszünteti a huzatot.

A CPL beltéri ajtók képviselik a középmezőnyt a kínálatban, valamivel drágábbak mint a dekorfóliás ajtók, szabadon méretezhetők és az elérhető minták száma is jóval nagyobb. Könnyen tisztítható, karcálló felületük ajánljuk bárkinek aki hosszú ideig értékálló ajtót szeretne otthonába; kisgyermekes családosoknak, otthonukban háziállatot tartóknak pedig ideális megoldás.

CPL ajtó színek

CPL ajtók

CPL ajtók a webáruházban